Welke teamrol past bij jou?

By in
552
Welke teamrol past bij jou?

2019 is alweer van start gegaan. Wat zijn jouw plannen? Doorgaan met wat je altijd deed? Of ga je kijken naar waar de talenten van mensen liggen en hoe je die effectief in kan zetten?

WELKE TEAMROL PAST JOU?
In een team pakken mensen verschillende rollen op. Vaak omdat een rol goed past, soms omdat niemand die rol oppakt en van daaruit zich gewoontes ontwikkelen die niet altijd wenselijk zijn. Het kan heel verfrissend zijn om eens los te komen van de inhoud, en eens te kijken hoe iedereen binnen het team functioneert. Wij hebben meerdere instrumenten tot onze beschikking om dit onderwerp bespreekbaar te maken. Waaronder een 360° feedback, waarbij mensen worden gestimuleerd tot zelfinzicht en zelfreflectie.

360 GRADEN FEEDBACK TOOL BIJ FUNCTIONERINGS & POP GESPREKKEN
Met bijvoorbeeld ‘Krachtenvelden 360 graden’ laat je mensen inzicht krijgen waarin ze goed zijn en welke talenten anderen bij hen zien. Dit kan door een heel team gedaan worden of individueel, en vormt vervolgens een mooie basis voor team begeleiding, functionerings- of POP-gesprekken. Je gebruikt het in het kader van talentmanagement en ontwikkeling, waarbij je het onderling werkplezier vergroot.

NIEUWSGIERIG?
contact@own-advice.nl

54321
(2 votes. Average 5 of 5)