De juiste persoon op de juiste plek in de organisatie

By in
526
De juiste persoon op de juiste plek in de organisatie

Meestal is het wel duidelijk waar je medewerkers staan in hun ontwikkeling, of ze op de juiste plek zitten in de organisatie en welke type nieuwe medewerker een goede aanvulling zal zijn voor het team. In die gevallen heb je onze hulp echt niet nodig.

Of ligt het wat ingewikkelder en besef je maar al te goed dat je in sommige situaties best een troebel beeld hebt van het potentieel en de ontwikkelmogelijkheden van je (nieuwe) medewerkers? En zou je graag een objectieve rapportage ontvangen van een ervaren organisatiepsycholoog? Dan kan Own-Advice je daarbij van dienst zijn!

Assessment
In een team pakken mensen verschillende rollen op. Vaak omdat een rol goed past, soms omdat niemand die rol oppakt en van daaruit zich gewoontes ontwikkelen die niet altijd wenselijk zijn. Het kan heel verfrissend zijn om eens los te komen van de inhoud, en eens te kijken hoe iedereen binnen het team functioneert. Wij hebben meerdere instrumenten tot onze beschikking om dit onderwerp bespreekbaar te maken. Waaronder een 360° feedback, waarbij mensen worden gestimuleerd tot zelfinzicht en zelfreflectie.

360 GRADEN FEEDBACK TOOL BIJ FUNCTIONERINGS & POP GESPREKKEN
Na een Assessment weet je namelijk wat je medewerkers kunnen; wat hun kwaliteiten, ambities, persoonlijkheid en eventuele ontwikkelpunten zijn. Jij en je medewerker krijgen zowel concrete inzichten als handvatten. Own-Advice zorgt voor de match tussen organisatie & medewerker en medewerker & organisatie. Iedere persoon maakt uiteindelijk het verschil. Op basis van de vraagstelling maken we onderscheid tussen:

  • E-assessment
  • Maatwerk assessment
    • Selectie assessment
    • Ontwikkel assessment
    • Loopbaan assessment

Nieuwsgierig
Stuur een mailtje naar secretariaat@own-advice.nl of maak een vrijblijvende afspraak 088 – 5848 808. We staan je graag te woord.

Team Own-Advice

54321
(2 votes. Average 5 of 5)