Hoe veranderingsbereid is jouw organisatie?

By in
477
Hoe veranderingsbereid is jouw organisatie?

De economie trekt aan, organisaties groeien, er ontstaan nieuwe werkprocessen en oude verdwijnen. Na jaren van stilstaan is er weer tijd voor vernieuwing! Echter, heb je ook medewerkers die zo moeten wennen aan de veranderingen? Die het liefst zien dat alles blijft zoals het is en is het lastig om hen mee te krijgen? De kern is; je kan processen of wijzen van aanpak veranderen, maar dat betekent nog niet dat je daarmee mensen ook verandert. Begeleiden kan je ze wel!

Mindfit
Het kunnen omgaan met verandering heeft grote invloed op de effectiviteit in het werk, het functioneren en het werkplezier van medewerkers. Tijdens een coaching traject hebben wij oog voor het emotionele proces bij veranderingen en helpen wij met het omdenken, van weerstand naar veerstand.

  • Persoonlijke Coaching
  • Hoe kan mijn medewerker leren omgaan met negatieve gevoelens bij verandering?
  • Hoe kan mijn medewerker leren openstaan voor verandering?
  • Hoe kan mijn medewerker beter persoonlijke standpunten aangeven?
  • Hoe vindt mijn medewerker zijn/haar regelruimte?

Zomaar wat vragen die spelen bij het implementeren van veranderingen.
Voor het terugwinnen van de bevlogenheid/balans bij medewerkers werken wij bij een dergelijke coaching aan de hand van het JD-R model (Job Demands-Resources model).

Informatie

Graag lichten wij onze werkwijze toe in een vrijblijvend gesprek; telefoonnummer 088 – 5848 808 of stuur een mailtje naar secretariaat@own-advice.nl

Team Own-Advice

54321
(2 votes. Average 5 of 5)