Referenties

Ruime ervaring in diverse branches.

Own-Advice is een assessmentbureau met gedreven adviseurs die hun voldoening halen uit het beoordelen en realiseren van goede matches tussen organisaties en medewerkers. Onze professionals werken vanuit diverse locaties in het land of desgewenst bij u op locatie. Met veel plezier werken we onder anderen voor.

Verken Kansen

“Ik heb meerdere malen mogen samenwerken met Jeannette van Stempvoort van Own-Advice voor de afname van assessments. Zij weet op een professionele wijze snel de onderzoeksvraag helder te krijgen en hier de juiste assessment tools voor te selecteren. De rapportages en mondelinge terugkoppelingen doen recht aan de onderzochte persoon, specifiek omdat Own-Advice ingaat op de samenhang van ingrediënten die ieder mens uniek maken. Daarnaast zijn de rapportages voorzien van heldere antwoorden op de onderzoeksvraag en voorziet het in concrete begeleidings- en ontwikkeladviezen. Naast onze zakelijke samenwerking heb ik ook het genoegen gehad om zelf een ontwikkeladviestraject met Jeannette van Stempvoort te doorlopen. Hierin heeft zij mij effectief begeleidt om mijn kwaliteiten en valkuilen verder te concretiseren en zijn we tot mooie nieuwe inzichten gekomen.”

Woning Stichting Putten

“Own-Advice heeft medewerkers van onze stichting op een gedegen en prettige wijze ondersteund bij de verdere ontwikkeling in hun loopbaan. Door middel van een loopbaanassessment en verdiepende coaching gesprekken zijn medewerkers zich bewuster geworden van hun kwaliteiten en ontwikkelpunten. Tevens heeft dit bij een medewerker geleid tot interne doorgroeimogelijkheden. Dat maakt een loopbaantraject voor werkgever en werknemer zeer waardevol.”

Famostar

“Een vacature voor de functie van Accountmanager voor de Regio Zuid-West was aanleiding om met Jeannette van Stempvoort en Koos Dekker van Own-Advice in gesprek te gaan. Een plezierige eerste kennismaking waarbij onze ideeën en wensen centraal stonden met als gezamenlijk belang de juiste man voor de job die past bij onze organisatie. Al tijdens het gesprek werd duidelijk, Own-Advice gaat ons verder helpen. In de praktijk zijn onze verwachtingen waargemaakt! Own-Advice werkt professioneel, heeft een open manier van communiceren en is attent. Het resultaat: een kundig nieuwe collega met waardevolle handvaten hem te helpen de komende jaren verder te groeien in zijn functie!”

’s Heeren Loo Zorggroep

“Met Jeannette van Stempvoort van Own Advice is de samenwerking prettig. We hebben verschillende assessments af laten nemen en hebben de ervaring dat deze op een snelle en zorgvuldige wijze plaatsvinden. Ook de terugkoppeling en rapportage nadien is professioneel en persoonlijk.”

Hellebrekers

“Sinds een paar jaar maken we met enige regelmaat gebruik van de assessments vanuit Own Advice. Assessments worden incidenteel ingezet bij de selectie van een nieuwe college en worden gebruikt als ontwikkelassessment waarbij we bij een collega het ontwikkelpotentieel in beeld willen krijgen en zicht willen krijgen op de ontwikkelpunten. Recent hebben we het eerste coachingstraject opgestart waarbij Own Advice in de persoon van Jeannette de begeleiding verzorgt. We zijn content met de dienstverlening en resultaten tot nu toe en kijken benieuwd vooruit naar meer samenwerking.”