Partners

Trots op onze partners!

Wij geloven in samenwerken. Sterker nog, we zoeken actief naar partners.
Met elkaar scherpen we onze dienstverlening aan en bieden we een breed HR-Advies.

Sabine Mur brengt positieve energie en verandering in organisaties. Door (leiderschaps)training, (management)team-coaching, creatieve werksessies en advies. Ze bijt zich vast in het vraagstuk en de context van een klant. En ontwerpt oplossingen die precies passen. ‘Lichtvoetig en gedegen tegelijk’, noemt een klant haar werk. Sabine combineert haar kennis van organisatie- en positieve psychologie met respect voor haar klant en richt ze de focus steevast op dat wat energie en vertrouwen geeft.

Compaen realiseert groei op persoonlijk- en organisatieniveau door training en begeleiding op maat.
Hart Psychologen is gespecialiseerd in (het voorkomen van) psychisch verzuim. Zij bieden alle evidence-based behandelingen en onderzoek van een goed opgeleide GZ-psycholoog, maar dan zónder wachtlijst. En mét aandacht voor het functioneren van de cliënt op de werkvloer. In de therapie gaat het om herstel, terugkeer naar werk en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer. Uit onderzoek is gebleken dat bij zo’n werkgerichte therapie de terugkeer naar de werkvloer veel sneller gaat, dan zonder dit werkgerichte aanbod.
Voor strategievorming en de vertaling daarvan naar resultaat gericht werken in een professionele cultuur. LOGIS heeft ervaring in een breed scala van bedrijven in de sfeer van industrie, dienstverlening, zorg, onderwijs, onderhoud en administratieve organisaties.