Over ons

Één persoon kan het verschil maken

Elk mens is anders. Individuele krachten en persoonlijke kwaliteiten maken iemand uniek. Juist daardoor kan één persoon het verschil maken. Het inzichtelijk maken of het naar boven halen van de talenten van uw (potentiële) medewerkers: dat is ons werk.

Own-Advice helpt u namelijk de kwaliteiten van uw medewerkers te zien en waar nodig te optimaliseren. Wij geven u inzicht en onderbouwing, zodat u makkelijker een beslissing kunt nemen over de arbeidsinzet en mobiliteit binnen uw organisatie. Nu, in de toekomst of tijdens veranderende tijden.

We houden de lijnen hierin graag kort. Zodat we snel en effectief tot de juiste adviezen en oplossingen komen die specifiek betrekking hebben op uw unieke situatie. Hiervoor werken we samen met gecertificeerde loopbaanadviseurs en universitair geschoolde arbeid- en organisatiepsychologen. Zij werken volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Drs. Jeannette van Stempvoort

Drs. Jeannette van Stempvoort

Directeur bij Own-Advice. Register Psycholoog NIP, Register Arbeid- & Organisatiepsycholoog, Loopbaancoach NOLOC en Register Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. (meer…)
Drs. Monique Bosma

Drs. Monique Bosma

Arbeid en Organisatie Psycholoog NIP
Nina Weurman

Nina Weurman

Loopbaancoach NOLOC
Drs. Daphne Engelen

Drs. Daphne Engelen

Testassistente
Rachel Rotering

Rachel Rotering

Secretaresse
Koos Dekker

Koos Dekker

Account manager
Susanne Albers

Susanne Albers

Consultant
Suzan de Jongste

Suzan de Jongste

Suzan de Jongste is werkzaam bij Own-Advice als marketing medewerker. De specialiteit van Suzan is online marketing. (meer…)

Certificering

Wij werken volgens de NIP richtlijnen en wij zijn NOLOC erkend