Kennismaking Own-Advice

By in
904
Kennismaking Own-Advice

In het Veluwse Nunspeet zet Jeannette van Stempvoort vorig jaar de stap naar het zelfstandig ondernemerschap met haar Own-Advice. Own-Advice is een bedrijfspsychologisch adviesbureau, dat organisaties en medewerkers op een resultaatgerichte wijze ondersteunt bij het verwezenlijken van bedrijfs- en persoonlijke doelstellingen. Haar aanbod bestaat uit assessments, loopbaanbegeleiding, coaching en outplacementbegeleiding.

WAAROM OWN-ADVICE?
Na 8 jaar als psycholoog in vaste dienst de advisering, begeleiding en de beoordeling van kandidaten voor mijn rekening te hebben genomen, besloot ik voor mijzelf te gaan werken. Zelfstandig ondernemerschap was altijd al een stille wens en nu heb ik de stap eindelijk genomen. Tja, dan kom je in een stroomversnelling terecht. Inschrijving KvK, naam bedenken, huisstijl, website… Maar wacht eens even: welke producten ga ik allemaal aanbieden en hoe gaat Own-Advice zich profileren? Een eigen zaak is echt een kwestie van hard werken. Gewoon beginnen en aanpakken!

WAT DRIJFT JOU?
Mensen en hun motieven fascineren mij mateloos. Elke persoon kan het verschil maken binnen een organisatie. Een goede match is heel erg belangrijk. Via studies als bedrijfskunde en pedagogiek kwam ik uiteindelijk terecht op de Universiteit van Amsterdam, waar ik Arbeid en Organisatiepsychologie studeerde. In 2002 heb ik daar mijn bul gehaald. Daarna heb ik organisatieadvies gegeven en ben ik als HR-manager bij de Nederlandse Spoorwegen werkzaam geweest. Al snel begon het weer te kriebelen. Ik wilde meer van mijn vak en van de menselijke drijfveren weten. Ik ben toen opnieuw gaan studeren en werk nu met bijzonder veel plezier in het vakgebied.

EN, HUISJE, BOOMPJE, BEESTJE…?
Ik ben opgegroeid in het westen van het land maar woon alweer een behoorlijke tijd in Nunspeet op de Veluwe. Samen met mijn partner Gert hebben we vier dochters die allemaal hun plek hebben gevonden. En een hele gezellige waakhond niet te vergeten. Door de start met Own-Advice heb ik weinig tijd voor hobby’s. Maar wanneer die tijd weer aanbreekt ga ik graag reizen (rugzak op..) of verdrink ik in een goed boek.

WAAROM ZOU IEMAND VOOR OWN-ADVICE MOETEN KIEZEN?
Own-Advice is de partner in talentmanagement. Wij denken met ondernemingen mee. Bedrijven dienen namelijk steeds sneller op marktbewegingen en veranderingen te reageren, hiervoor heb je de juiste mensen nodig. Was het vroeger zo dat een vaste aanstelling een soort garantie was, tegenwoordig niet meer. Zowel het bedrijf en daarbij haar medewerkers dienen flexibel en scherp te blijven. Individuele krachten en persoonlijke kwaliteiten maken iemand uniek. Juist daardoor kan één persoon het verschil maken. Het vinden van die ene persoon voor een organisatie of het naar boven halen van talenten van de medewerkers, dat is ons werk. Wij staan voor korte communicatielijnen, verbinding, transparantie en eigenheid vanuit deskundigheid. Bij ons kan een klant rekenen op adviezen en rapportages van kwaliteit!

54321
(2 votes. Average 5 of 5)