Tevreden en loyale medewerkers dankzij het ontwikkel assessment

By in
1358
Tevreden en loyale medewerkers dankzij het ontwikkel assessment

Een ontwikkel assessment afnemen draagt bij aan de vooruitgang van jouw organisatie en medewerker. Het is namelijk mogelijk om jouw medewerker vanuit zijn eigen kracht en met veel plezier een passende rol te laten vervullen. Bij Own-Advice zit je op de goede plek wanneer je dit wilt bewerkstelligen. Wat hier naadloos op aansluit is ons ontwikkel assessment. Deze helpt jou en jouw medewerker op weg naar de ideale werksituatie.

Ontdek een wereld aan mogelijkheden met een assessment

De perfecte werknemer op de juiste plek. Hoe krijg je dit voor elkaar? Uit onderzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is gebleken dat wanneer medewerkers zich kunnen ontwikkelen op de werkvloer, zij meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede werksfeer. Maar hoe valt dit te bereiken met een assessment? Een ontwikkel assessment afnemen draagt bij aan het werkplezier van jouw medewerker. Wat jou verder helpt is exact weten wat de kwaliteiten, valkuilen en potenties van je medewerker zijn. Het bezitten van deze kennis klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is het tegenwoordig mogelijk om dit met gespecialiseerde tools te ontdekken. Denk aan intelligentietesten, praktijksimulatie oefeningen en persoonlijkheidsvragenlijsten. Uit de resultaten blijken de sterke en minder sterke kanten van jouw medewerker. Dit inzicht geeft vervolgens de mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling. De medewerker ervaart regie over zijn eigen rol in het bedrijf. Hierdoor komt jouw medewerker beter in zijn vel te zitten, ontwikkeld een groter relativeringsvermogen en leert nieuwe dingen sneller. Dit uit zich in zichtbaar betere prestaties. Ook samenwerking met collega’s verloopt soepeler.

Bevorder de groei van jouw organisatie en werknemer

Dit alles is binnen handbereik doormiddel van het ontwikkel assessment dat afgenomen wordt door Own-Advice. We geven gerichte ontwikkel adviezen waardoor mensen in hun kracht gezet worden. Na een ontwikkel assessment kan je er vanuit gaan dat er een perfecte match ontstaat tussen organisatie en medewerker. Een winst voor het bedrijf en voor de medewerker. Dit is de weg naar tevredenheid en loyaliteit. Essentieel voor de groei van jouw organisatie. Meer weten? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek via ons contactformulier of bel 088 – 58 48 808.

Heb je nog geen ervaring met een ontwikkel assessment en maar sta je wel te popelen om meer informatie te ontvangen? Klik dan hier om onze brochure voor deelnemers te kunnen inzien.

Nog niet overtuigd? Bedenk je dan dat de opleidingskosten voor een assessment fiscaal aftrekbaar zijn. Mooi meegenomen, toch?

VOEL JE VAN HARTE UITGENODIGD OM CONTACT MET HET TEAM VAN OWN ADVICE OP TE NEMEN. 

info@own-advice.nl | 088 58 48 808 of 06 45 34 90 23 | www.own-advice.nl 

Auteur: Ayla van de Bovenkamp

54321
(2 votes. Average 5 of 5)