Voorkom verzuim, verbeter mentale vitaliteit

By in
1264
Voorkom verzuim, verbeter mentale vitaliteit

Je bent niet voor niks op deze pagina terecht gekomen. Ook jij hebt vast te maken met medewerkers die kampen met een lage mentale vitaliteit. Medewerkers die uitvallen door werkstress, slechte time-management en somberheid. Kom je er zelf even niet meer uit? Of wil jij preventief aan de slag? Dan ben je hier bij het juiste adres. Own-Advice heeft alle tools in huis om jouw organisatie een flinke duw de goede richting op te geven. En het mooie is… Op dit moment is er een speciale subsidie vrijgegeven waardoor onze diensten (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden. Nadat jij een aanvraag hebt ingediend bij het programma ‘Mentale vitaliteit voor werkenden’ gaat Own-Advice direct samen met jou aan de slag!

Subsidie voor het verhogen van de mentale vitaliteit 

De mentale vitaliteit van de gemiddelde Nederlandse medewerker is sinds twee jaar enorm gedaald. Banen zijn verloren gegaan, werknemers werken structureel thuis, grenzen tussen werk en privé zijn vervaagd. Uit onderzoek is gebleken dat werkgevers sinds 2019 minder maatregelen nemen tegen psychosociale risico’s op de werkvloer. O.a. is hierdoor het aantal medewerkers dat uitvalt enorm verhoogd (bron: Onderzoek TNO). Om de mentale gezondheid van werkend Nederland te verbeteren is er door ZonMW een subsidie in het leven geroepen. Per medewerker is er een budget van €1000,- beschikbaar gesteld, met een max van €50.000,- per organisatie. 

De volgende partij(en) kunnen/kan aanspraak maken op subsidie:

  • Arbeidsmarkt en Opleidingsfondsen (A&O fondsen)
  • Opleidings- en Ontwikkelfondsen (O&O fondsen)
  • Branche organisaties
  • Werkgeversorganisaties
  • Werknemersorganisaties

Ziekteverzuim Duurzaam Verlagen 

Bij Own-Advice werken geaccrediteerde professionals. In de subsidieronde voor geaccrediteerde professionals worden er vouchers beschikbaar gesteld voor Arbeidsmarkt en Opleidingsfondsen, Opleidings- en Ontwikkelfondsen, brancheorganisaties, organisaties voor zelfstandigen, werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties. Ook jouw organisatie is vast hard aan het werk om optimale werkomstandigheden op de werkvloer te creëren. De gezondheid van jouw onderneming hangt af van het mentale welzijn van jouw medewerker. Het is een flinke uitdaging. Dat is iets wat wij als de beste weten. Om de mentale vitaliteit te verhogen biedt Own-Advice verschillende trajecten aan. Wij kunnen samen gaan kijken naar de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Er wordt gebruik gemaakt van een ‘Werkstress Indicator’, een verdiepingsgesprek en een ‘Duurzame Inzetbaarheid Scan’. Hiernaast zijn vele andere trajecten mogelijk zoals coaching, outplacement begeleiding, loopbaanbegeleiding en talent management. Tijdens deze trajecten werkt Own-Advice uitsluitend met de beste gecertificeerde loopbaanadviseurs en universitair geschoolde arbeid- en organisatiepsychologen. Wanneer je met ons samenwerkt weet je zeker dat de mentale vitaliteit van jouw werknemer(s) omhoog zal schieten. Klik hier wanneer je meer over onze diensten wilt lezen. 

Sta jij in de startblokken om de mentale gezondheid van jouw medewerker te verhogen?

In de periode van 28 juni t/m 27 september 2022 kan je jouw aanvraag indienen bij ZonMw. Het werkt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Indienen kan tot dinsdag 27 september 2022, 14.00 uur. De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Indienen is mogelijk tot het budget is uitgeput of tot de deadline. Neem direct contact op met Own-Advice na de aanvraag. Zo kunnen we gauw de benodigde begeleiding voor jouw medewerkers in kaart brengen. Own-Advice heeft een breed scala aan producten die bijdragen aan succes op de werkvloer. In een persoonlijk gesprek zal duidelijk worden wat voor jouw organisatie de best passende oplossing is. 

Klik hier om de aanvraag in te dienen.

Vragen? Voel je vrij om ons contact met ons op te nemen via de contactpagina.

VOEL JE VAN HARTE UITGENODIGD OM CONTACT MET HET TEAM VAN OWN ADVICE OP TE NEMEN. 

info@own-advice.nl | 088 58 48 808 of 06 45 34 90 23 | www.own-advice.nl 

Auteur: Ayla van de Bovenkamp

54321
(2 votes. Average 5 of 5)