“Met onze ervaren loopbaanadviseurs het verschil maken in jouw ontwikkeladvies?”

By in
357
“Met onze ervaren loopbaanadviseurs het verschil maken in jouw ontwikkeladvies?”

Waar ben jij werkzaam? Een sector die krimp of groei gaat doormaken? Is de krimp of groei nu al merkbaar, of voorzie je dat binnen afzienbare tijd de consequenties zichtbaar worden? Wat doe jij? Speel je in op de veranderingen, of wacht je liever even af, of moet en wil je stappen zetten? Bij economische krimp zijn medewerkers geneigd te houden wat ze hebben. Onzekerheid draagt er toe bij dat mensen minder snel stappen in hun ontwikkeling zetten. Juist nu is het belangrijk om je af te vragen of hetgeen je kiest ook daadwerkelijk is wat je wilt en kunt. Jouw ontwikkeladvies op maat is een cadeautje, pak jij het uit? Je ontdekt een uitzonderlijke kans om stil te staan bij je eigen ontwikkeling/ loopbaan met een ervaren en gecertificeerde loopbaanprofessional, geheel gratis. Welke loopbaancoach past bij jou?  

”Waarom nu voor iedereen een gratis ontwikkeladvies?” 

Was dit vorig jaar nog weggelegd voor de doelgroep 45+, is dit nu voor iedereen toegankelijk, of je nu werkzaam of werkzoekend bent. Althans wanneer je minimaal 18 jaar bent en nog niet de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt. Bij Own Advice maken we geen onderscheid, kortom iedereen met een loopbaanvraag is van harte welkom!

De consequenties van de Coronacrisis zijn pijnlijk zichtbaar, wanneer je de regionale verschillen in impact op werkgelegenheid bekijkt op de site van het UWV (d.d. 4 juni 2020).

”Wat houdt een ontwikkeladvies in?” 

Er is een budget van €14 miljoen euro voor 20.000 ontwikkeladviezen met ingang van 1 augustus 2020. Het is dus een tijdelijke subsidieregeling.

Doel van het ontwikkeladvies

Het doel van het Ontwikkeladvies is om mensen in de gelegenheid te stellen zich te (her)oriënteren op de arbeidsmarkt en om hun kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. Juist in deze tijd van crisis, die grote gevolgen heeft op de arbeidsmarkt, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te zijn met je ontwikkeling en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt.

Het ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden. Gezien het belang van goede informatie over iemands kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt, maakt een arbeidsmarktscan onderdeel uit van het ontwikkeladvies.

”Hoe maak ik gebruik van mijn gratis ontwikkeladvies?”  

Het werkt heel eenvoudig om gebruik te maken van jouw gratis ontwikkeladvies. Onze loopbaancoaches zijn zeer ervaren en weten wat het betekent om van loopbaan te veranderen. Het draait om jou en jouw zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, of het zo nodig ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of je ontvangt tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Ook wanneer je andere loopbaanvragen hebt voorzien wij je van een professioneel advies. 

Hoe maak ik zsm een afspraak?

Kijk op onze website, je vindt ons op NOLOC, of maak direct telefonisch of via ons aanmeldformulier je eerste afspraak. 

Je vindt onze loopbaanadviseurs bij jou in de buurt (en een straal van 30 km. rondom de volgende steden: Amsterdam, Vianen, Zwolle, Apeldoorn, ook in- company behoort tot de mogelijkheden.) 

Je krijgt een intakegesprek en we werken in een aantal gesprekken toe naar jouw ontwikkelplan op maat.

Of ontmoet ons tijdens De Week van de Loopbaan van 14 t/m 19 september a.s.

Wat kan je dit jaar van ons verwachten tijdens de Week van de Loopbaan?

– Zes dagen lang gratis loopbaanadvies (online of offline);
– Voor iedereen toegankelijk;
– Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers;
– Direct contact met erkende professionals op loopbaangebied (online of offline). 

Maak gerust vrijblijvend kennis met onze psychologen en/ of loopbaancoaches. We zijn allen ervaren loopbaancoaches en NIP en NOLOC geregistreerd en kunnen voor jouw het verschil maken. 

VOEL JE VAN HARTE UITGENODIGD OM CONTACT MET HET TEAM VAN OWN ADVICE OP TE NEMEN. 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)