“Jouw (vakantie) bestemming bereiken?”

By in
259
“Jouw (vakantie) bestemming bereiken?”

Wat doe jij? Nu alle grenzen zo zoetjes aan weer open gaan en het vakantieseizoen nadert…..Na al die weken thuis in een wereld die compleet op zijn kop staat. Wordt het tijd voor een andere omgeving? Of ben jij al op je (reis) bestemming? We hebben ons allemaal behoorlijk moeten aanpassen en dit geldt nog steeds in mindere mate. Of je het nu hebt over thuiswerken, contact met familie en vrienden, reizen die geannuleerd zijn, je hobby niet meer kunnen uitoefenen, of dat zelfs in aanraking bent gekomen met het Covid 19 virus. Alle situaties vragen veel van ieders veerkracht. Bij Own-Advice zetten we ons in om jouw veerkracht te stabiliseren of te versterken. En omdat we dit samen doen, krijg je als je in juni 2020 een coachingstraject afsluit een extra sessie cadeau.

”In vakantiestemming komen ongeacht locatie?” 

Juist nu kunnen we wel de nodige ontspanning gebruiken, toch?                                                                                            

Voor mijzelf is er bijna geen jaar voorbij gegaan dat ik niet op zomervakantie ben geweest. Zelfs vorig jaar, toen ik hoog zwanger was van onze derde, hebben we heerlijk gekampeerd en gefietst in Frankrijk. In de meivakantie stond een weekje Kroatië op de planning. Voor de zomervakantie hadden we nog geen concrete plannen, maar het zou zeker weten weer kamperen worden. En nu? Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken. Het sanitair weer delen? Met zijn allen in een zwembad? En nee, zelfs niet in een huisje of een appartement. Het komt bovenal, omdat we het thuis prima hebben. We hebben (her) ontdekt hoe heerlijk ons huis en onze omgeving is. Wij zijn thuis al in vakantiestemming! Gezondheid, een positieve mindset, het ontwikkelen van een nieuwe hobby (tuinieren/ kuipplanten houden en kweken) en het kunnen sparren met deskundige collega’s van Own Advice dragen bij aan het vakantiegevoel. Op werkgebied staat de wereld ook op zijn kop, het aantal WW aanvragen stijgt juist weer. Betekent dit dat je juist blij bent dat je je baan kunt behouden? Of betekent het juist dringend op zoek naar iets anders, omdat je de bui al voelt hangen? Of wil je zelf graag een nieuwe stap maken? Het valt me op dat er veel minder vacatures binnen mijn vakgebied zijn. Netwerken wordt daarom nog belangrijker voor het vinden van een nieuwe baan. Ook daarin ondersteunen we je bij Own-Advice.   

”Waar je ook vakantie viert, wij helpen je het vakantiegevoel vast te houden” 

Hoe dikwijls gebeurt het niet, dat je opgeladen na je vakantie terugkeert met het idee  “vanaf nu doe ik het anders en houd ik (een deel) van het ontspannen vakantie- gevoel vast. En voor je het weet….Om daadwerkelijk te veranderen kan Own-Advice je inzichten bieden in jouw patronen en handvaten geven bij het doorbreken daarvan en je nieuw gedrag eigen maken.  

“Your imagination is your preview of life’s coming attractions.” Een van de uitspraken van Albert Einstein. Oftewel: alles begint in de geest en de verbeelding.

Maak gerust vrijblijvend kennis met onze psychologen, loopbaancoaches of consultants/ HR adviseur. We zijn allen ervaren assessoren en loopbaancoaches en NIP en/of NOLOC geregistreerd. 

VOEL JE VAN HARTE UITGENODIGD OM CONTACT MET HET TEAM VAN OWN ADVICE OP TE NEMEN. 

SUSANNE ALBERS | info@own-advice.nl | 088 58 48 808 of 06 45 34 90 23 | www.own-advice.nl 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)