“Wat zou ik doen als ik weer alles mag?”

By in
706
“Wat zou ik doen als ik weer alles mag?”

Zou ik een feestje geven? Of uit eten gaan? Of meer naar mijn werk toe gaan? Zou ik gaan reizen? Wat zou ik doen als alles weer mag? Zou ik janken van plezier? Zou ik lachen? Zou ik schelden? Zou ik zeggen dat je een klootzak bent? Zou ik mijn mond weer dicht bij de jouwe brengen? Oh wat kijk ik daar naar uit…..

Dankzij Corona zijn er ook diverse kansen. Wat zou er allemaal blijven na het Corona tijdperk? Er is onmiskenbaar een nieuwe manier van werken ontstaan, die ook een managementstijl vraagt die hier op aansluit.

En hoe zit het dan met de 24- uurs sectoren, die al deze tijd op volle toeren zijn blijven draaien en geen gebruik kunnen maken van thuiswerken?  

”Uitbundigheid en vrijheid is er straks niet voor iedereen!”  

Al die tijd je beroep noodgedwongen niet kunnen uitoefenen, geen inkomsten, wel vaste lasten betalen en in het meest gunstige geval financiële ondersteuning krijgen, dat is me nogal niet wat. En van een geheel andere orde dan zelf niet uit eten kunnen, niet naar de pedicure, nagelstyliste, kapper, schoonheidsspecialiste, etc. Als consument komt die uitbundigheid en vrijheid wel weer.. Volgt dat ook voor al die (zelfstandig) ondernemers en wat betekent het eigenlijk voor de maatschappij wanneer deuren gaan sluiten…..?                                                                                                                                                    

Wat zou ik doen als ik sluit? Zou ik een ommezwaai maken? Of was dit het dan? Wat als die financiële ballast me te veel wordt? Wat kan ik nog meer? Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar welke route past bij mij?                                            Werk je bij voorbeeld bij een pakketdienst of de internet security dan heb je het waarschijnlijk nog nooit zo druk gehad. Ook ik maak gretig gebruik van het bestellen van pakketjes. En ik geloof, dat ik het gemak van het bestellen, ontvangen en eventueel weer retourneren, wel wil houden. Wie gaat er dan straks wel weer naar de winkel om te shoppen? 

”Wil jij een persoonlijke en werkscan?”

Wat zou ik doen als ik naar een loopbaancoach mocht?  Zou ik mijn hart luchten?  Zou ik ontdekken wat ik wil en kan? Weet de coach welke sectoren werk technisch het beste te betreden zijn? En wat wanneer ik een hele andere wending wil geven aan mijn loopbaan, maar de ingangen niet heb? Stel je wilt best een switch maken richting de zorg, daar is immers werk genoeg, maar je weet niet hoe je ertussen komt? Hoe kom je aan een ingang? En wil je ook niet een soort persoonlijke en werkscan: `wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik`, en aan de andere kant hoe gaat het met de werkgelegenheid binnen sectoren en wat is de prognose, uiteindelijk wil je een goede kans op een leuke baan maken.  

”Begeleiden wij jou in jouw nieuwe loopbaanroute?” 

Of je nu al dan niet beïnvloed en/ of geleid door de Corona omstandigheden iets geheel anders wilt, wij begeleiden je van a tot z. En of dit nu een compleet andere baan is, of een andere stijl van werken/ leidinggeven, of anderszins, bij ons ben je voor iedere verandering aan het juiste adres. Wat zou ik doen als er straks geen noodhulp meer is? Wie kan mijn zorgen en angsten delen, zodat ik naast de misère wel een gericht toekomstdoel heb, dat me ook weer energie geeft?  Het werkt heel eenvoudig om gebruik te maken van ons aanbod. Bel direct, of vul ons aanmeldformulier in op onze website. Wij nemen altijd binnen een werkdag contact op. Maak kennis met één van onze coaches en ontdek of het klikt. We zijn allen ervaren (loopbaan)coaches en NIP en NOLOC geregistreerd en kunnen voor jou het verschil maken. 

VOEL JE VAN HARTE UITGENODIGD OM CONTACT MET HET TEAM VAN OWN ADVICE OP TE NEMEN. 

SUSANNE ALBERS | info@own-advice.nl | 088 58 48 808 of 06 45 34 90 23 | www.own-advice.nl 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)