Loopbaan begeleiding en advies

By in
415
Loopbaan begeleiding en advies

Loopbaan begeleiding helpt jou bij het vinden naar duidelijkheid waar jij behoefte aan hebt binnen jouw beroep, functie en werksituatie. Wat is loopbaan coaching, voor wie is het en hoe werkt het precies? Dat gaan wij jou uitleggen in dit blog.

Wat is loopbaan begeleiding?

Loopbaan begeleiding, ook wel loopbaan coaching genoemd helpt jou erachter te komen wie je bent, wat je wilt en waarom je dat wilt binnen jouw werkomgeving. Je gaat hierbij samen met een deskundige loopbaan adviseur op zoek naar antwoorden en duidelijkheid.

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je niet weet wat je in de toekomst wil voor baan, of dat je momenteel werk hebt maar dat je je hier niet op je plek voelt. Een traject samen met een loopbaan coach kan hierbij helpen om duidelijkheid te krijgen.

Loopbaan begeleiding voor iedereen?

In principe is loopbaan begeleiding voor iedereen mogelijk die hier behoefte aan heeft. Het maakt hierbij niet uit of je al een baan hebt of dat je juist werkloos bent. In sommige gevallen draagt een werkgever wel financieel bij aan loopbaan begeleiding van zijn medewerkers.

Verschillende soorten loopbaan coaching

Bij Own-Advice bieden wij verschillende soorten van loopbaan begeleiding. Zo bieden wij onder andere een loopbaan adviesgesprek, waarbij het doel van dit gesprek is om tot zelfinzicht te komen en eerder gemaakte loopbaankeuzes te heroriënteren.

Ook is het mogelijk om bij Own-Advice een loopbaanscan te laten uitvoeren. De loopbaanscan is een digitale vragenlijst waarvan de deelnemer na afloop een rapportage ontvangt. De scan geeft zicht op de eigen unieke combinatie van talenten, drijfveren en waarden.

Daarnaast is het mogelijk om een loopbaan onderzoek te doen. Een loopbaanonderzoek is echt maatwerk. Het geeft een helder beeld over potentieel en specifieke kwaliteiten in werk.

Tot slot biedt Own-Advice ook loopbaan coaching aan. Bij coaching bespreek je samen met een loopbaancoach de kwaliteiten en behoeften. Je krijgt hierbij een beter beeld wat nodig is om meer gebruik te maken van jouw talenten én voor een werkleven vol energie.

Loopbaan begeleiding bij Own-Advice

Wanneer je opzoek bent naar begeleiding bij je loopbaan kan je terecht bij Own-Advice. Wij werken samen met gecertificeerde loopbaanadviseurs en universitair geschoolde arbeid- en organisatiepsychologen. Wij werken volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en wij zijn NOLOC erkend.

VOEL JE VAN HARTE UITGENODIGD OM CONTACT MET HET TEAM VAN OWN ADVICE OP TE NEMEN. 

 info@own-advice.nl | 088 58 48 808 of 06 45 34 90 23 | www.own-advice.nl 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)