Week van de Loopbaan 2021

DE WEEK VAN DE LOOPBAAN

Van 13 tot en met 17 september 2021

Voor de zesde maal organiseren de professionals van Noloc ‘De Week van de Loopbaan’. Voor een effectieve inzet van loopbaanbeleid kan gebruik gemaakt worden van de diensten van een loopbaanprofessional. Noloc is de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland. Voor mens, werk en organisatie, met de focus op loopbaanadvies en jobcoaching. Noloc-erkende professionals voeren een kwaliteitslabel en dragen daarmee bij aan het hoge niveau van dienstverlening voor heel de branche.

Own-Advice is met haar loopbaanprofessionals en jobcoaches aangesloten bij deze beroepsvereniging en opent van 13 tot en met 17 september haar deuren voor belangstellenden. Iedereen die met een loopbaanprofessional wil praten over loopbaanontwikkeling, of andere vragen heeft op dat gebied, is van harte welkom.

 

Voor wie? Voor iedereen!

Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met één van onze loopbaanprofessionals en jobcoaches van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers.

Maar niet alleen werkgevers, iedereen kan kosteloos een afspraak maken. Op deze wijze bieden we op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om kennis te maken met onze professionals.

 

Waarom loopbaanadvies?

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn voor een groot deel bepalend voor het succes van een onderneming. Actief bezig zijn met loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de organisatie zich richt op de inzet van medewerkers, op hun kwaliteiten en de ontwikkeling van kwaliteiten. Hierbij staat niet alleen het hebben van de juiste werknemers centraal, ook het behouden van deze mensen is belangrijk.

*Door COVID-19 verandert de wereld met de dag. Ook op de Week van de Loopbaan 2021 zal dat mogelijk zijn weerslag hebben. We gaan daar als beroepsgroep verantwoord mee om met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Tevens behoren telefonische en virtuele afspraken tot de mogelijkheden.

Pak je kans

Week van de Loopbaan 2021 Own Advice

Overige diensten

De juiste persoon op de juiste plek zodat uw organisatie optimaal kan presteren.

Stimuleren van zelfstandigheid in loopbaan mobiliteit.

Vergroting van persoonlijke effectiviteit.

Van baanverlies naar nieuw werkperspectief.