Gratis Ontwikkeladvies 45-plussers

Gratis Ontwikkeladvies 45-plussers

Zit je nog op het juiste spoor?

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is belangrijk. Ook als je 45-plusser bent. Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Maar hoe blijf je jezelf ontwikkelen? En wie kan je daar eigenlijk bij helpen? Onze loopbaanadviseur kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door jouw kwaliteiten en behoeften te bespreken, maakt de loopbaanbaanadviseur een op maat gemaakt advies. Daardoor krijg jij een beter beeld van wat nodig is om meer gebruik te maken van je talenten én voor een werkleven vol energie. Het Ontwikkeladvies is nu gratis beschikbaar voor alle werkende 45-plussers.

Hoe werkt het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers?

Het Ontwikkeladvies is bedoeld voor werkende 45-plussers die minimaal 12 uur per week werken. Zij kunnen kosteloos gebruik maken van de hulp van een loopbaanadviseur. Tijdens een aantal gesprekken vraagt de adviseur naar jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen. Alles wat er wordt gezegd in deze gesprekken blijft tussen jou en de loopbaanadviseur en wordt met niemand anders gedeeld. Jouw groei, toekomstplannen én privacy staan namelijk centraal. Zie het als een beloning voor jezelf, waarvan jij bepaalt met wie je het deelt. Het Ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.

Hoe maak je gebruik van het Gratis Ontwikkeladvies?

Meedoen met Het Ontwikkeladvies voor 45-plussers is vrijwillig. Het is dus jouw keuze. Gebruik maken van het advies is eenvoudig en kost niet veel tijd. Bovendien is het gratis voor jou als 45-plusser omdat de overheid hier tijdelijk een subsidie voor beschikbaar stelt. Wij regelen de afhandeling daarvan, dus ook dat kost je geen tijd. Profiteer dus van deze unieke mogelijkheid en neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Pak je kans

Overige diensten

De juiste persoon op de juiste plek zodat uw organisatie optimaal kan presteren.

Stimuleren van zelfstandigheid in loopbaan mobiliteit.

Vergroting van persoonlijke effectiviteit.

Van baanverlies naar nieuw werkperspectief.